Nyheter

Oppdatert: 30. september 2024

EM høyfjell - Premie til Norge

Det ble premie til vår norske ekvipasje Jan Oddvar Håland med Røynåsens Monsen!

I går var det høytidelig åpning av EM i regi av den sveitsiske Pointer& Engelsksetter klubben. Alle åtte nasjoners lag ble presentert med sin nasjonalsang. Norges to deltagere Rune Ingebretsen og Jan Oddvar Håland  med tre engelske settere, Petronella, Aiko og Monsen og den norske dommeren Fredrik Walby ble presentert sammen med de andre som skal dømme disse to dagene. Det var gallamiddag med mange taler på fire ulike språk og prøvelederen Simone Meili behersket dem alle.

Det var 20 startende på begge partier og dagen startet med tåke og de gikk meget ulendt og bratt terreng. Så ryktes det om fuglearbeid på en av de norske hundene. Det ble en veldig flott start på EM for Norge og ekvipasjen Jan Oddvar Håland med Røynåsens Monsen. De fikk 1. premie, excellent på engelsk setter Monsen som ble rangert høyest de tre som fikk excellent på samme parti. Den spontane kommentaren fra den sindige sørlending, Jan Oddvar; Javel! Den så Eg ikkje komme! Dommer på partiet var Simone Meili. I tillegg var det en 1. pr. excellent på det andre partiet hvor vår norske dommer Fredrik Walby var i aksjon.

Gratulerer flott med flott start og premie! Vi følger spent med i morgen!

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer

Nesk Butikken

© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram