Nyheter, Østlandet, Midt-Norge, Nord-Norge, Vestlandet

Oppdatert: 16. oktober 2024

NESK-kalenderen i ny drakt

NESK fikk beskjed fra vår trofaste redaktør for kalenderen Sirikit Lockert, før Generalforsamlingen 2024, at hun ikke hadde anledning til å fortsette med NESK-kalenderen.
Kalenderen har vært et flott tilbud til medlemmene. I dag er det nok delte meninger blant medlemmene om verdien av en papirkalender. Det koster relativt mye penger å trykke.
Som det ble orientert om under Generalforsamlingen 10. april under saken «Kontingent» ville vi måtte øke kontingenten dersom vi skulle opprettholde utgivelse av kalenderen.
Styret har derfor valgt å lage en digital kalender med nye engelsk setterbilder på hjemmesiden hver måned.
Vi vil gå ut å med invitasjon til dere om å sende inn høyt oppløste bilder til redaksjonen og det beste bildet blir publisert som må månedens bilde. Aktiviteter som tidligere ble publisert i kalenderen vil dere finne her på nettsiden.
Vi takker Sirikit for den flotte jobben hun har gjort med kalenderen gjennom en årrekke! Vi vet mange kommer til å savne denne, men mener det er riktig å prøve nye veier i vår digitale verden.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer

Nesk Butikken

© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram