Norsk Engelsksetterklubb

Sun09242017

Oppdatert11:30:08 PM

Norsk Derby kvalifisering

Første dag av årets Norsk Derby er over. I kvalifiseringen var det seks hunder som klarte å premiere seg, to av disse var engelsksettere. Både Storøya's Br.Zetter (Goppollens Easy / Smølarypa's Texas Hold'em) til Morten Grønn og Kvernmolia's Tirich Mir (Høgmyrstuas Isa / Simo's Johsi) til Stig Kvernmo fikk 1. pr. Norsk Derby kval. Nesk gratulerer de to ekvipasjene.

I morgen venter semifinalene, og det er hele 27 engelsksettere som kom seg videre fra kvalifiseringen i dag. Partilistene for semifinalene finner dere her: Norsk Derby Semi.

Nesk ønsker alle sammen riktig lykke til i morgen!

Norsk Derby 2017

I morgen står 65 engelsksettere på startstreken i kvalifiseringen i Norsk Derby. Vi ønsker alle sammen lykke til. Oppdateringer fra Norsk Derby finner dere på facebooksiden til Norsk Derby: Norsk Derby, og på hjemmesiden til Sølvhunden som også avholdes nå i helgen, den finner du her: www.solvhunden.com.

Vi ønsker alle lykke til!

UK1 UK2 U3 og AK1 AK2 .....

IMG 6878Hva betyr det? Mange er kjent med nye rutiner for påmelding til jaktprøver. Alt skjer nå elektronisk på nkk.no; MINSIDE og letter arbeidet for arrangører og gir mindre sjanse for feil. MEN, hva betyr alle disse kodene?.

Les mer …

Rimvarden's F'Vicky med 1.UK i Danmark

Rimvardens FVickyRimvarden's F`Vicky (Berkjestølen`s Alfa - Ranætta`s Aija) har vært på "markprøve stående jagthunde" i Danmark. Vicky gjorde jobben og ble belønnet med en 1.UK, og er med det klar for Norsk Derby. Vicky er fra et kull på seks hunder, hvorav fire stk står på startstreken under helgens Derby. Eier av Vicky er Jostein Kloster.

 

NESK gratulerer!

Kautokeinoprøven 2017

På KaKautokeinoprøven 17utokeinoprøven ble det kun to premierte i VK-finalen, og det var to engelsksettere som klarte oppgaven i dag.
Det ble en 1. VK m/Cacit til Abby e/f: Johnny Brattbakk og en 2. VK til Varangerrypas A-Raisa e/f:l Astrid Vibeke Johansen.

NESK gratulerer!

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram