Norsk Engelsksetterklubb

Sun11192017

Oppdatert10:53:53 PM

VK-vinner på Tunnsjøprøven

RoyalurasTundraRoyaluras I-Tundra (Storbakken's Gottlob – Royaluras F-Racing) til Christel og Pål Tore Raabakken i Overhalla er en hund som har gjort det godt over flere år. Det er en allsidig og sterk hund som er like god på skogen som på høyfjellet. Denne høsten ble hun prøvens beste hund på skogsfuglprøven på Namdalseid, med 1.AK begge dager. Og nå sist helg vant hun VK-finalen på Tunnsjøprøven til Namdal Fuglehundklubb. Tundra har nok poeng til jaktchampionatet, men mangler foreløpig en CK.
Resultater fra Tunnsjøprøven.

NESK gratulerer med flotte presasjoner!

 

Royaluras I-Tundra og Pål Tore Raabakken

Norske ESer hevder seg i SM

Rypedalens venatrixRypedalen's Venatrix (NJCH Slottvidda's I M Ramses og NJCH Kaldons Saga) startet på SM høyfjell i Bruksvallarna i september og fikk på høstens første start en fin 1SKL m/CERT i kvalifiseringen. Hennes islandske mor Kaldalons Saga ble beste søker på partietog kom også til finalen, men de lyktes dessverre ikke denne gangen. Eier/fører: Thomas Bull Enger.

Nesk gratulerer!

Sørbølfjellets Luca med sterke prestasjoner i Vestfold!

Sørbølfjellets LucaSørbølfjellets Luca (e/f: Siri Kulberg Sjurseth) har hatt ei god helg i Vestfold. I fredagens kvalifisering fikk Luca 1.VK m/CK og i dag stakk hun av med 1.VK m/CACIT. Siris mann, Bjørn Sjurseth, skaffet familien en ny VK-hund på lørdag, da han fikk 1.AK på Miro.

Les mer …

Mjøsprøven 1 m/CACIT 06.10 - 08.10

Vinner VK finaleHedmark og Oppland fuglehundklubb arrangerte CACIT-prøve første helgen i oktober, hvor flere av våre oppnådde flotte premier. I VK viste ES tenner, hvor det ble 2x1.VK kvalik og vinner av VK-finale og 2. VK finale.

VK Finale:

1.VK  Hågakollen`s Pancho (Tøttadalen`s Kaisa/Black) E: Anita Johanna Tørmoen E/F: Fredrik Walby

2.VK  Høgmyrstuas Rypa (Kvernmolia`s Lady/Tøttadalen`s Quatro) E/F: Svein Arvid Fjellheim

 Dreieboken fra finalen kan leses her

Les mer …

En god helg for engelsksetteren i Østfold!

Valeras Sir JackpotUnder dagens VK på ØFK2 var det to engelsksettere som klarte å premiere seg. Valera's Sir Jackpot (e: Trygve Moen, f: Cato M. Jonassen) gikk til topps med 1. VK m/CK (se bilde).
Sletthallens Jackpot til Erik Slommerud fikk 2. VK.

Les mer …

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram