Norsk Engelsksetterklubb

Sun09242017

Oppdatert11:30:08 PM

Norsk Derby kvalifisering

Første dag av årets Norsk Derby er over. I kvalifiseringen var det seks hunder som klarte å premiere seg, to av disse var engelsksettere. Både Storøya's Br.Zetter (Goppollens Easy / Smølarypa's Texas Hold'em) til Morten Grønn og Kvernmolia's Tirich Mir (Høgmyrstuas Isa / Simo's Johsi) til Stig Kvernmo fikk 1. pr. Norsk Derby kval. Nesk gratulerer de to ekvipasjene.

I morgen venter semifinalene, og det er hele 27 engelsksettere som kom seg videre fra kvalifiseringen i dag. Partilistene for semifinalene finner dere her: Norsk Derby Semi.

Nesk ønsker alle sammen riktig lykke til i morgen!

Norsk Derby 2017

I morgen står 65 engelsksettere på startstreken i kvalifiseringen i Norsk Derby. Vi ønsker alle sammen lykke til. Oppdateringer fra Norsk Derby finner dere på facebooksiden til Norsk Derby: Norsk Derby, og på hjemmesiden til Sølvhunden som også avholdes nå i helgen, den finner du her: www.solvhunden.com.

Vi ønsker alle lykke til!

UK1 UK2 U3 og AK1 AK2 .....

IMG 6878Hva betyr det? Mange er kjent med nye rutiner for påmelding til jaktprøver. Alt skjer nå elektronisk på nkk.no; MINSIDE og letter arbeidet for arrangører og gir mindre sjanse for feil. MEN, hva betyr alle disse kodene?.

Les mer …

Rimvarden's F'Vicky med 1.UK i Danmark

Rimvardens FVickyRimvarden's F`Vicky (Berkjestølen`s Alfa - Ranætta`s Aija) har vært på "markprøve stående jagthunde" i Danmark. Vicky gjorde jobben og ble belønnet med en 1.UK, og er med det klar for Norsk Derby. Vicky er fra et kull på seks hunder, hvorav fire stk står på startstreken under helgens Derby. Eier av Vicky er Jostein Kloster.

 

NESK gratulerer!

Kautokeinoprøven 2017

På KaKautokeinoprøven 17utokeinoprøven ble det kun to premierte i VK-finalen, og det var to engelsksettere som klarte oppgaven i dag.
Det ble en 1. VK m/Cacit til Abby e/f: Johnny Brattbakk og en 2. VK til Varangerrypas A-Raisa e/f:l Astrid Vibeke Johansen.

NESK gratulerer!

Foredrag ved Eivind Lurås

Norsk Derbykomite inviterer til foredrag på Kongsvold i forbindelse med Norsk Derby. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er et arrangement i regi av NESK, men det kan være at noen av våre medlemmer som er på Kongsvold i helgen er interessert. Så på forespørsel fra komiteen legger vi ut følgende invitasjon.

Foredrag med Eivind Lurås på Kongsvold Fjellstue torsdag 21.09 kl. 20.00. Lurås er en erfaren rovviltjeger som til daglig jobber på Jakt- og Fiskesenteret på Flå. Det er gratis adgang på foredraget.

Les mer …

Rotåas Aisa til topps på Verdalsprøven

Rotaaas Aisa VerdalenRotåa's Aisa til Magnus Haugen vant VK-finalen på Inntrøndelag Fuglehundklubb sin prøve i helga. Hun fikk 1.VK m/CK på kvaliken og klinket til med en klar seier i finalen. Fullstendig premieliste fra prøven finner du HER
 
NESK gratulerer!

Treningskveld Sando 26. september

Sando brun gul litenDet er ledige plasser - meld på! NESK arrangerer treningskveld på Sando hundesenter hvor dere kan få testet ut dressuren og prøve dere i felten. Vi starter kl. 17:30 og holder på i ca 3,5 timer.
Kort dressurøkt. Trening på felt på godt egnede marker.
Treningen legges opp til hver enkelts nivå og behov. Minimum 8, maksimum 14 deltakere. Først til mølla.

Les mer …

Deltagere NM-lag høyfjell 2017

Torsdag braker årets NM Høyfjell i gang på Hjerkinn, og avlsrådet har tatt ut følgende hunder til torsdagens NM-lag:

OPPDATERT 28.08: Knutsvollen's Hi-Tex har blitt skadet og må trekkes fra NM-lag. Reserve Jøldalens Tiny Dancer rykker opp på laget. Rotåa's Aisa går inn som reserve.

NM lag - lagoppsett alle

Les mer …

Supertilbud til nye medlemmer

valpI samarbeid med Eukanuba lanserer NESK et supertilbud til nye medlemmer. Nå i høst kan du melde deg inn i klubben til halv pris!

Fra 1. september og ut året koster et medlemskap 320,- kroner. For de som allerede er medlem av NKK koster et sidemedlemskap kun 225,- kroner.

Les mer …

Kiær-prøven 2017 er avlyst!!

Det er med beklagelse vi må meddele at årets Kiær-prøve og dermed også utstillingen er avlyst. Det er i år kun to prøvehelger før rypejakten, noe som medfører at det avholdes svært mange jaktprøver i Sør-Norge den første prøvehelgen. NESK har på Kiær høy terrengleie, noe som krever fulle deltakerlister for at prøven skal kunne gjennomføres uten et stort økonomisk tap. Det er per dags dato få påmeldte til prøven og vi har derfor valgt å avlyse årets arrangement for å ikke påføre klubben en stor kostnad.

Vi refunderer startkontigenten til de som allerede har meldt seg på prøven.

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram